Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Apr-2011 14:15 Email | Share | Bookmark
PRN Sarawak - Anwar persoal baki Taib berkuasa

Venue : Pusat Media PKR, Jalan Satok, Kuching, Sarawak

Anwar yang tidak dijangka menghadiri sidang media hari telah mengambil kesempatan untuk mengulas kenyataan Najib Razak mengenai peralihan kuasa di Sarawak. Beliau mengibaratkan Najib sebagai telah mengambil alih kuasa dari pentadbiran Sarawak dan bakal membawa UMNO masuk ke Sarawak sebagaimana yang berlaku di Sabah. Anawar juga mempersoalkan siapa yang bakal mengambil alih kuasa dari Taib, adakah adik nya yang juga wakil rakyat Muara Tuang setelah anak beliau sendiri sudah tidak minat bermain politik.

Hari ini Anwar tenang mengendalikan sidang media setelah tiada lagi gangguan dari wakil mediaVideo 2 : Saifuddin mendakwa Najib tidak mendapat mandat dari pengundi sebagai PM.Beliau cuma mengambil alih tugas PM dari Pak Lah. Taib pernah berjanji hendak turun takhta pada zaman Tun Dr Mahathir dahulu, tapi sehingga turun berhenti pun Taib tidak akur dan masih berkuasa hingga kini.
View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net