Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 21-Mar-2011 17:30 Email | Share | Bookmark
Isu Video seks - Anwar Nafi terlibat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Ibupejabat PKR, Merchant Square, Damansara, Selangor

Quote:

Video 1.Video 2 : Kak Wan tenang menjawab soalan media
Kenyataan Media untuk Edaran Segera
21 Mac 2011, Petaling JayaSaya mengecam konspirasi terbaru untuk memfitnah dan mengaibkan saya serta keluarga. Visual yang ditayangkan tengahhari tadi di Carcossa merupakan satu rekayasa jahat musuh politik yang berhasrat untuk membantutkan kemaraan Pakatan Rakyat.


Kita beri amaran kepada musuh politik Pakatan Rakyat agar gentikan segera politik kotor dan lucah ini. Jangan heret rakyat dan negara ini terjebak kedalam politik kotor kamu.


Tayangan tengahari tadi kelihatannya dirancang dengan penuh teliti. Rancangan untuk mengadakan tayangan ini juga hanya didedahkan kepada ketua-ketua editor media arus perdana terlebih dahulu. Saya difahamkan acara tadi juga membabitkan ahli pasukan Sepcial Branch (SB)


Fitnah terbaru ini muncul pada ketika pendakwaan fitnah II pasti berkecai dan hampir pasti tewas. Kerana terdesak musuh politik saya terpaksa mereka fitnah baru demi memburukkan serta menjejaskan reputasi saya. Ini juga bertujuan untuk mengalih perhatian rakyat dari isu nasional serta pilihanraya negeri Sarawak. Musuh politik Pakatan Rakyat terdesak untuk lari dari membahaskan rasuah dan kepincangan pentadbiran Taib Mahmud. Maka tidak hairan lah sekiranya sekali lagi musuh politik bertindak menurut warisan politik usang yang jelik.


ANWAR IBRAHIM
KETUA UMUM KEADILAN
KETUA PEMBANGKANG DEWAN RAKYAT MALAYSI
A


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9. "Wajah orang itu mirip wajah saya tapi perut nya jauh lebih buncit dari perut saya"

10.

11.

12.

13.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net