Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 28-Jan-2011 22:45 Email | Share | Bookmark
PRK N.05 - Cikgu Mala berceramah

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Tapak wayang pacak, Labis, Joihor

Jenuh saya mencari dan menjejak Cikgu Mala selepas solat Jumaat. Jadual program sebelah petang yang diperolehi dari Penerangan PAS digunakan sebagai panduan untuk mencari dimana Cikgu Mala. Saya mula2 nya ke Felda Cempelak kerana dijangkakan Cikgu Mala akan bersama masyarakat Felda dalam sukanika. Namun bilek gerakan PAS disana pun tidak tahu menahu akan program tersebut. Kebetulan terserempak pula dengan MP Ampang Jaya yang juga turut mencari Cikgu Mala.

Seterusnya saya ke Air Panas bersandarkan jadual yang diberi. Disana sekali lagi saya terserempak dengan MP Ampang Jaya. MP Zuraidah membritahu saya bahawa Cikgu Mala berada dipasar malam Labis untuk evening walk-about. Terlalu kelam kabut dan suntuk masa untuk saya mengejar Cikgu Mala di pasar malam kali ini. Jadua program semua tidak diikuti kali ini. penat saja mengejar.

Nasib baik Cikgu Mala muncul di ceramah perdana bersama suami beliau. Dapat juga dirakam gambar mereka berdua setelah pelbagai isu timbul mengenai dampingan sisuami sepanjang tempoh kempen ini.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net