Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 14-Jan-2011 11:00 Email | Share | Bookmark
Rapat Umum Sokong Khalid Ibrahim

 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Dewan Perhimpunan Cina Selangor

Satu badan NGO yang baru ditubuhkan , Hormati Suara Rakyat Selangor (HSRS) mengumumkan akan mengadakan satu rapat umum bagi mendesak Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Mohd Sidek Haji Hassan membatalkan perlantikkan Datuk Khusrin sebagai Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor yang baru.

10,000 rakyat Selangor dijangkakan akan hadir di perhimpunan yang akan diadakan pada 23/1/2011 (Ahad) bertempat di Stadium MPPJ, Kelana Jaya dari jam 4 - 7 ptg.

HSRS yang dikepalai oleh Peguam Harris Ibrahim dan Peguam Datuk Ambigah menjelaskan bahawa tindakkan mereka adalah bertujuan untuk mengembalikan hak mentadbir negeri kepada kerajaan negeri yang menjadi pilihan rakyat. HSRS mempertikaikan proses dan cara perlantikan dibuat dan bukannya calun yang telahpun dipilih.

HSRS akan menghormati sekiranya setelah kuasa dikembalikan kepada kerajaan negeri dibuat, pilihan calun SUK maseh lagi Datuk Khusrin, mereka akan menerimanya dan menghormati keputusan tersebut.

1.

2.

3.

4.

5.

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net