Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Sep-2010 16:30 Email | Share | Bookmark
Puteri UMNO - Bicara Negarawan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Dewan Tun Ismail, PWTC, Kuala Lumpur

Majlis ni tertutup kepada semua media, tapi ada orang yang tak bertanggungjawab dalam Facebook telah mengwar warkan dan menjemput semua orang kemajlis ini. Ramai wakil media yang datang hanya menunggu dan melepak diluar dewan mengharapkan dapat menemu bual Tun Dr Mahathir. Disebabkan kecuaian ini UMNO / BTN dan kerjaan Malaysia terpaksa memerah otak untuk menjawab persoalan yang ditimbulkan di SINI

Quote:
Puteri UMNO bimbang belia berkarakter songsang

KUALA LUMPUR 27 Sept. - Pergerakan Puteri UMNO bimbang dengan kewujudan generasi muda berkarakter songsang yang sanggup melakukan apa sahaja dengan alasan kebebasan bersuara.

Ketuanya, Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin berkata, belia terbabit sanggup mempersendakan lagu kebangsaan atas nama hak bersuara dan dengan selamba membangkitkan isu perkauman dengan kata-kata maki hamun.

''Mereka yang berkarakter songsang seperti Namewee ini adalah cetek akal sehingga tidak kisah apa yang terjadi kepada negara sendiri," katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap pada majlis Dialog Bersama Negarawan dan Isu Semasa yang bertemakan Survival Masa Hadapan, Pengajaran Masa Lalu anjuran pergerakan itu dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Khas (Jasa) di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini hari ini.

Baru-baru ini, Wee Meng Chee, 27, atau 'Namewee' menghasilkan klip video terbaru selepas Negarakuku yang menghina lagu kebangsaan bagi mengutuk seorang pengetua Melayu di sebuah sekolah menengah di Kulaijaya, Johor yang dilaporkan mengeluarkan perkataan berbaur perkauman semasa perhimpunan sekolah pada 12 Ogos lalu.....Baca berita SEPENUHNYA


1.

2.

3. Tun Dr Mahathir maseh belum pulih sepenuh nya dari batuk berkahak sejak pulang dari Cina dan selepas itu berceramah pula di Pasir Mas Kelantan.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net