Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Sep-2010 15:30 Email | Share | Bookmark
PKR - Jenapala akan heret parti ke ROS

 
 
 
 
Venue : Restoran Kari Kepala Ikan, Sentul, Kuala Lumpur

Quote:
Jenapala dedah lagi kepincangan parti

KUALA LUMPUR 27 Sept. - Bekas Timbalan Setiausaha Agung Parti Keadilan Rakyat (PKR) hari ini mendedahkan beberapa lagi kepincangan dalam parti itu menjelang pengundian peringkat cabang bagi memilih pimpinan pusat, Oktober ini.

Menurut P.S. Jenapala yang menawarkan diri bertanding jawatan Timbalan Presiden PKR, apa yang mengecewakan, segala kepincangan serta penipuan yang berlaku itu seolah-olah dibiarkan oleh pimpinan tertinggi termasuk penasihat parti, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Dakwa beliau, dalam kes membabitkan Cabang Jeli, Ahli Majlis Pimpinan Pusat, Datuk Zaid Ibrahim sememangnya telah memenangi pencalonan cabang itu menerusi kiraan pertama dan kiraan kedua pengundian.

''Tetapi, agak menghairankan apabila Azmin Ali pula yang menerima pencalonan cabang itu untuk bertanding jawatan timbalan presiden selepas dikatakan berlaku pengundian sulit.... Baca berita SEPENUHNYA


1.

2.

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net