Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 4-Sep-2010 04:20 Email | Share | Bookmark
PR - Iftar bersama Sultan Sharafuddin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Masjid Nurul Iman, Batu 8, Ijok, Selangor

Hari ini merupakan hari terakhir buat Ramadhan tahun ini bagi Tuanku Sultan Sharafuddin berbuka puasa bersama rakyat jelata. Sepanjang Ramadhan tahun ini Tuanku telah mencemar duli berbuka puasa dimerata masjid dalam negeri Selangor. Hari ini Tuanku telah menyempurnakan sumbangan kepada 500 orang anak yatim, golongan fakir miskin dan saudara baru dalam daerah Kuala Selangor.

Tuanku juga menunaikan solat maghrib dan isyak dan melakukan solat sunat tarawikh (20 rakaat) bersama khariah Masjid Nurul Iman.


1.

2.

3.

4.

5. Tuanku Sultan Sharafuddin menyempurnakan penerimaan cek wang zakat dari Pengerusi KPJ Healthcare Berhad, Tan Sri Dato' Mohd Ali Hashim

6.

7. Tuanku Sultan menyempurnakan perasmian Klinik Wakaf An-Nur dan Pusat Rawatan Dialysis Ijok. Bangunan yang baru siap dengan kos RM450,000 ini menempatkan 3 mesin dialysis buat masa ini dan akan ditambah kepada 8 buah mesin apabila pusat ini beroperasi sepenuhnya. Klinik yang dibawah pengelolaan KPJ Selangor Specialist ini menyediakan khidmat kesihatan kepada semua lapisan masyarakat setempat tidak kira bangsa, usia dan agama.

8.

9.

10.

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net