Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 6-Apr-2010 22:00 Email | Share | Bookmark
P094 - Pentas Pemuda PR Atas Lori

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Tapak Pasar Malam, Taman Sentosa, Hulu Selangor

1. Ceramah malam ini dibuat tanpa permit Polis. Sepanjang jalan tidak kelihatan sebarang banner. Namun dengan semangat untuk menang PRK P094 Hulu Selangor, Pemuda PR meneruskan rancangan mereka untuk mengadakan ceramah sebelum penamaan calun dibuat untuk. Sudah berkali kali PRK selepas PRU12, inilah pertama kali saya menghadiri ceramah yang dibuat dari atas lori. Kira2 150 - 200 orang turut menghadiri ceramah ini.

2. Hasan menyentuh isu demokrasi dalam media. Beliau tidak puas hati BN menggunakan segala bentuk media untuk kepentingan politik dan menidakkan liputan keatas pembangkang. Beliau juga menempelak BN kerana beretorik dan bersendiwara dalam menabur janji semasa pilahanraya kecil. Beliau bertanya apakah tidak ada perancangan untuk pembangunan dikawasan Hulu Selangor. Kenapa tunggu PRK baru menjanjikan itu dan ini. Apakah rakyat bodoh? Beliau juga mendakwa kadar jenayah yang meningkat kerana berlakunya rasuah yang berleluasa dalam Polis. Beliau mendakwa pergerakkan samseng dan gangsterjuga menjadi ancaman besar dari segi keselamatan. Hasan juga bertanya mengapa pemimpin UMNO terlalu bebal untuk memahami akidah sehinggan mengambil masa 18 tahun baru nak batal majlis kalungan bunga di Tugu Peringatan.

3.

4.

5.

6.

7.

8..

9. Shamsul kata lori yang menjadi pentas mengingatkan beliau lori lembu yang digunakan untuk menghantar lembu ke SPRM Shah Alam suatu ketika dulu. Beliau mendakwa setakat ini Anwar Ibrahim mempunyai 12 nama yang dipertimbangkan untuk menjadi calun PRK P094. Beliau mendakwa UMNO Bahagian akan mengajar Najib sekiranya Palanivel yang menjadi calun BN. Belaiu mempersoalkan hubungan kerajaan Malaysia dengan APCO yang mana tokoh2 APCO adalah anggota Mossad dan Shin Bet. Laporan Polis telah pun dibuat pada sebelah siang nya. Banyak maklumat yang beliau perolehi daripada laman web rasmi KDN mengenai pertemuan antara kerajaan dengan APCO. Shamsul menyentuh dengan panjang lebar mengenai kes liwat Anwar. Beliau bercerita dengan terperinci apa yang berlaku dalam kamar mahkamah. "Saiful tu kata dia kena liwat sembilan kali, nak tengok macam mana." "Kalau sembilan kali tu memang dah mengengkang dah. Kematu belakang dia"

10. Komen Shamsul mengenai Saiful Bukhari

11

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net