Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 5-Feb-2010 09:00 Email | Share | Bookmark
Kes Liwat Anwar Ibrahim - Mahkamah Mula Lengang

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Kompleks Mahkamah Jalan Duta, Kuala Lumpur


1. Mulai hari kedua perbicaraan, jurugambar media tidak dibenarkan memasuki kompleks mahkamah. Kami hanya dibenarkan bertugas ditangga masuk. Ke kantin dan bilek air pun tidak dibenarkan kecuali masuk tanpa membawa masuk kelengkapan masing2. Ini amat2 menyusahkan petugas. Polis kali ini melayan petugas media macam bangsat, terpaksa merempat diluar pintu masuk tanpa kemudahan punca elektrik untuk laptop. Jangan lah sampai ada petugas yang terpaksa kencing kat longkang depan pintu masuk kerana tidak mahu menyusahkan kawan2 menjaga kelengkapan mereka ketika mereka kebilek air.

2.

3.

4.

5.

6.

7. Jalan utama Setiakasih didepan condo De

8. Jarak daripada bilek pengawal ke blok condominium lebih kurang 150 meter menaik bukit.

9.

10. Kumpulan jurugambar media yang membuat liputan. Saya tak dapat tunggu ketibaan OKT oleh kerana ada tugasan lain dan terpaksa meninggalkan kawasan Desa Condominium lebih kurang jam 12.00 tengahhari.


Saya difahamkan oleh rakan saya yang bertugas di Kompleks Mahkamah bahawa demonstrasi besar besaran oleh penyokong Anwar yang diwar warkan selepas solat Jumaat di Masjid Wilayah, tidak menjadi apabila cuma 30 orang saja yang hadir.

Laporan akhbar di SINI

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net