Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-Jan-2010 21:30 Email | Share | Bookmark
PKR - Ceramah Perdana

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Bukit Sentosa, Ulu Bernam, Selangor

Parlimen Ulu Selangor dimenangi calun PKR pada PRU12 yang lalu. Namun ketiga tiga DUN dikuasai oleh Barisan Nasional, dua UMNO dan satu MCA. Pakatan Rakyat menyedari hakikat ini dan berazam untuk memenangi sekurang kurang nya satu DUN dan mengekalkan kerusi Parlimen pada PRU13 akan datang.

Desas desus mengatakan Ahli Parlimen Ulu Selangor akan meletakan jawatan atas sebab kesihatan. Kesahihan nya maseh belum dapat dipastikan. Namun parti2 yang berkepentingan tidak menunggu lama. UMNO telah pun melancarkan gerakan "UMNO Juara Rakyat" di Bukit Sentosa minggu lepas dan kini giliran Pakatan Rakyat pula.

Tiada isu besar dan menarik yang dibawa oleh kesemua penceramah. Semua bertumpu kepada isu enjin jet yang hilang, pusing2 kesitu juga. Anwar Ibrahim dipenghujung ceramah membuat rayuan kepada para penyokong beliau untuk berdoa dan membuat solat hajat khas untuk beliau menghadapi perbicaraan kes liwat.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net