Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-Dec-2009 16:00 Email | Share | Bookmark
PKR - Rock The Vote

PKR - Rock The Vote
PKR - Rock The Vote
PKR - Rock The Vote
PKR - Rock The Vote
PKR - Rock The Vote
PKR - Rock The Vote
PKR - Rock The Vote
Venue : Dewan Orang Ramai, Kg Sg Buaya, Ulu Selangor

Saya membuat pilihan untuk ke Sg Buaya untuk melihat usaha PKR menarik pengundi dan keahlian baru dikawasan tersebut. Mula nya saya bercadang hendak ke Rock The World 9 yang berlangsung dari 2.00 pm hingga ke tengah malam di perkarangan Stadium Nasional Bukit Jalil. Tapi disebabkan hujan dikawasan Bukit Jalil, saya membatalkan niat tersbut.

Pejabat Menteri Besar Selangor telah mengujudkan satu unit, Gen-S yang bergerak di bawah Sekretariat Belia Negeri Selangor. Segala urusan acara Rock The Vote di urus selia oleh Gen-S. Maklumat lanjut mengenai unit tersebut boleh di perolehi dari http://gen-s.com.my.

Mengikut jadual asal 12 buah band sepatutnya membuat persembahan. Tapi oleh kerana hujan lebat yang turun tanpa henti dari pukul 2 sehingga lah saya balik ke Kuala Lumpur pada jam 5.20 ptg, hanya satu kumpulan saja yang dapat membuat persembahan. Gen-S mensasarkan 300 pendaftar baru tapi saya tidak yakin jumlah tersebut dapat dicapai. Kawasan Sg Buaya merupakan kawasan BN.


Update (30/12/09)

Hmmm UMNO baru nak ambil initiatif yang serupa macam PKR. UMNO dan BN kena buat kerja lebih masa....Pakatan Rakyat sudah mendahului mereka. Kalau saranan Hishamuddin disambut maka banyak lah aktiviti2 yang akan berlangsung diseluruh Malaysia. Diharapkan aktiviti2 tersebut dapat memberi menafaat ekonomi kepada masyarakat setempat. Janganlah semua dipulun puak2 dari KL saja1.

2.

3.

4.

5. Meja tempat pendaftaran pengundi baru. Wakil SPR turut hadir sebagai pemerhati

6.

7. Kumpulan Matahari, dari Crocodile River (Sg Buaya ).

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net