Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-Sep-2009 12:30 Email | Share | Bookmark
DAP - Hari Raya Rumah Terbuka Kebangsaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Dewan MPAJ, Jalan Kuari Kg Cheras Baharu

Anwar Ibrahim dan Hadi Awang adalah diantara dua nama yang tercatat dalam senarai VIP. Tapi kelibat kedua dua nya tidak kelihatan sehiingga lah habis majlis. Hujan lebat turun sejak jam 12.00 tengah hari menyebabkan keadaan lecak dan kurang menyenangkan sekeliling Dewan MPAJ. Ada yang merungut makanan tak cukup dan membuang masa pergi kerana tidak dapat menjamah apa2 makanan.

FB entry:
"Mohammad Fadzly
Tak bestnyer DAPnyer rumah terbuka. Datang jauh2 makanan da habis, yang tinggal tahu rojak dan air sirap.. Mende ar.. Bangang kalau da buat rumah terbuke jemput semua, peringkat kebangsaan, buat la byk sikit makanan. Tun M nyer makanan jugak best. Bl...ah awal naik menyampah tersempak Minaq Jinggo dengan camera barunyer.. best2.. Last2 isi perut kat KFC TESCO ampang.. Serik2.."


1.

2. Sdr Amran, bekas Presiden NUJ Utusan cuba mengelak dari dirakam gambar beliau. Beliau bersama keluarga duduk dimeja VIP. Kepada rakan2 blogger yang menyerang beliau, saya sampaikan ungkapan kata2 Sdr Amran "Sudah sudah lah.. the past is past". Kami sempat bersalaman dan mengucapkan Selamat Hari Raya

3. Chief of Staff kerajaan Pulau Pinang, blogger Jeff Oii (kiri)

4. Lim Guan Eng memuji ketokohan Isa Samad. Beliau berpendapat bahawa jika Isa di pilih sebagai calun untuk PRK Bagan Pinang, kemenangan bagi BN hampir pasti memandangkan sokongan masyarakat tempatan yang berpihak kepada Isa. Lim juga berkata bahawa kemenangan PRK Bagan Pinang amat penting bagi BN kerana sekiranya kalah bererti BN kalah se Malaysia. Memilih Isa sebagai calun akan memastikan BN menang dalam pertempuran tapi belum pasti menjanjikan kemenangan dalam peperangan. Najib harus menunjukkan kepada umum bahawa keputusan pemilihan calun adalah keputusan beliau dan bukan nya keputusan Tun Dr Mahathir.

5. Sempat bergambar dengan taukeh DAP

6.

7.

8 - 10 ADUN Teratai, Jenice Lee. Cantik manis berbaju Melayu warna merah.

10 & 11 Kamil & Jenice

12.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net