Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 11-Jul-2009 16:45 Email | Share | Bookmark
N41 - Nasha Hanya Menjenguk Manek Urai

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Markas Penerangan PAS Pusat, Manek Urai

Pagi tadi Nasharuddin merasmikan acara larian di kawasan Laloh dan kemudian nya beliau melawat bilek gerakan PAS Laloh. Semasa saya tiba di Nasha sudah pun meninggalkan bilek gerakan tersebut. Hatta dan Nizar maseh berlegar disitu. Apabila ditanya dimana pergi nya Nasha, para petugas disitu enggan memberitahu dan ada yang menjawab "Dio dah klik Kolumpo".

Sebelum itu Nasha telah pun menghadiri acara solat dhuha berjemaah di Masjid Sg Perial bersama Nik Aziz. Semasa disana beliau telah mengaku bahawa beliau dihalang dari berkempen di Manek Urai

Tetapi semasa sesi sidang akhbar Nasha flipped flopped, dan menyatakan bahawa beliau tidak dapat hadir atas nasihat doktor setelah baru sahaja menjalani pembedahan usus di Hospital Serdang. Beliau mengumumkan bahawa beliau akan pulang ke Kuala Lumpur pada sebelah petang hari yang sama.

1. Ikan sumbangan persatuan pemborong ikan kelantan yang akan dibakar untuk dijamu kepada orang ramai.

2.

3.

4. Dato' Abdul Halim, MP Pengkalan Chepa cuba menjelaskan kedudukan Nasha... tapi cerita belaiu tidak dapat menyakinkan para wartawan.

5.

6.

7.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net