Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 8-May-2009 10:30 Email | Share | Bookmark
ADUN Wanita Alami Gangguan Seksual

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Coffee House, Hotel Casuarina, Ipoh , Perak

Lagi bacaan menarik di SINI

1.

2.

3.

4.

5.

6 & 7 Saya bersama Pak Ngah Hamdi, Ketua Penerangan UMNO Perak. Mantan MB Perak, Dato'Seri Tajol Rosli.

8.

9. YB Hee menerangkan bahawa wakil PR telah mengancam dan cuba "sentuh" beliau. Semua wakil wanita dari BN yang melindungi beliau telah juga diancam dan di sentuh oleh wakil2 pembangkang.

10. Hee menerangkan bahawa dibawah peruntukan 36 (1) Undang2 Tubuh Kerajaan Negeri Perak, Timbalan Speaker boleh mengambil alih perjalanan sidang apabila Speaker gagal untuk melaksanakan urusan sidang. (Ini dalam kes dimana Speaker tiba2 jatuh sakit, serangan jantung, sawan, gila babi dan sebagainya )
Beliau sekali lagi menegaskan bahawa beliau tidak salah guna kuasa kerana segalanya ada peruntukan.

11. Y.B.Hee Yit Foong telah dihina oleh ADUN PAKATAN RAKYAT dengan dilemparkan wang kertas seringgit oleh Y.B. Su Keong Siong dan Y.B.Leong Mee Meng. Y.B. Su telah mengeluarkan kata-kata kesat dalam bahasa cina yang bermaksud ”pergi mampus engkau....” dengan tujuan menghina kepada Y.B. Timbalan Yang Dipertua Dewan. Beliau juga telah dilempar dengan Buku Perintah Tetap DUN oleh ADUN Pakatan Rakyat.

12. YB Hamidah dengan tegas menyatakan bahawa ADUN PR memang berusaha untuk menyerang Timbalan Speaker dan beliau serta ADUN wanita dari BN telah di kasari dan telah mengalami gangguan seksual.

13. YB Hamidah menjelaskan bahawa Polis hanya dipanggil masuk apabila Nizar mengasari Bentara Dewan sehingga Bentara tersebut tersungkur dan dipijak oleh YB2 Pakatan Rakyat yang lain. Beliau memuji sikap YB dari PAS yang lain selain dari Nizar (yang seolah olah dah jadi orang DAP) kerana tidak turut sama menyerang mereka secara fisikal. Mereka hanya duduk ditempat masing masing dan cuma memerhati sahaja.

14.

15. YB Hee seorang OKU. Bayangkan bagaimana keadaan beliau ketika dihambat dan diserang YB dari Pakatan Rakyat Tak berhati perut betul lah mereka2 itu

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net