Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Dec-2008 20:00 Email | Share | Bookmark
Gerakan Mansuh ISA Gagal Berarak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Auditorium Majlis Peguam Malaysia

Saya difahamkan satu "Candle Light Virgil" akan dilakukan di Dataran Merdeka selepas tamat Forum Mansuh ISA di Auditorium Majlis Peguam. Peserta akan berarak beramai ramai ke Dataran Merdeka.

Semasa sampai diperkarangan Bangunan Sultan Abdul Samad, pihak Polis telah menempatkan pasukan "Light Strike Force" untuk menghadapi sebarang kemungkinan.

Didalam auditorium kira2 150 menghadiri forum yang dianjurkan Gerakan Mansuh ISA. Penganjur menjangkakan lebih ramai lai yang akan hadir.

1.

2. Faridzul Nasaruddin pelajar jurusan undang2 yang tak sabar2 nak main politik . Beliau ialah jurucakap Mahasiswa Mansuhkan ISA-AUKU

3. Hishamuddin Rais - "Orang Melayu mesti tolak konsep haprak Ketuanan Melayu"

4. Raja Petra, hentam Dr Mahathir dan kerajaan sekarang. Beliau berbakat jadi Mufti Besar dengan ilmu yang sangat mendalam mengenai Islam Topik yang diketengahkan ialah MUNAFeeeeeeQ . Pak Aji yang datang pun melopong mendengar 'khutbah', mungkin kerana fakta yang dibicarakan atau terlopong pasal tak paham Bahasa Inggeris ...Adoooih letih ketawa....

5. Theresa Kok

6. Mat Sabu - ISA mesti di mansuhkan terus, bukan dipinda. "Kalau esok PR ambil aleh kerajaan dan saya di lantek jadi Menteri Dalam Negeri belum tentu saya tak guna ISA untuk balaih dendam, mungkin lagi terok lagi saya buat". "Oleh itu lebih baik dimansuhkan teruih supaya tak dak siapa boleh salah guna ISA kelak".

7. Kutipan duit tabung GMI

8. Penganjur menjangkakan dewan akan penuh sesak. Jadi mereka menyediakan ruang kosong yang luas untuk peserta duduk diatas lantai depan pentas.

9. Ayahanda2 Pekida yang datang bersama ahli2 mereka

10, 11 & 12 Wakil Perwaris yang memakai baju-T "Kekalkan ISA" hanya melakukan static watch tanpa membuat bising. Mereka bersurai setelah membaca doa dan bertakbir. Tujuan mereka hanyalah untuk menyampai mesej bahawa majoriti rakyat Malaysia maseh menyokong penggunaan ISA dan mereka sedang memerhati segala gerak geri GMI.

11.

12.

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net