Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Sep-2008 18:00 Email | Share | Bookmark
Pelancaran Buku "chedet.com Blogging to Unblock"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue - Yayasan Kepimpinan Perdana, Putrajaya.

Pelancaran buku oleh Tun Dr Mahathir diikuti dengan majlis berbuka puasa, solat maghrib, isyak dan tarawikh. Tetamu adalah atas jemputan sahaja.

Update - 11 am 19/9/08

Buku ini mengumpulkan koleksi pilihan tulisan2 dalam blog chedet.com dan di terbitkan oleh Berita Publishing. Buku ini berharga RM25 (soft cover) dan RM100 (hard cover). Tun berharap para dermawan dapat menaja dan menyebarkan buku ini ke seluruh negara terutamanya kepada para pelajar dan pembaca yang tidak mempunyai ekses internet.

BIG DOG ada menulis berita selanjut nya.

Rocky menunjukkan jari tujuh menandakan 7,000,000 pengunjung yang telah mengunjungi laman www.chedet.com


Ringkasan sidang media

1. Tun memang berhajat untuk kembali semula ke UMNO setelah dipujuk beberapa pihak.
2. Borang keahlian masih belum dihantar kerana Tun berasa kepimipinan tertinggi UMNO tidak senang dengan kembali nya beliau ke dalam UMNO
3. Tun tidak berapa setuju dengan penggunaan ISA keatas Raja Petra hanya semata mata perbezaan pendapat yang diluahkan beliau dalam blog.
4. Tun bagaimanapun menekankan bahawa setiap bloggers mesti bertanggungjawab keatas setiap tulisan mereka dan harus lah menulis dengan berfakta dan mengikut bidang yang mereka mempuyai pengetahuan yang cukup.
5. Tun tidak fikir Anwar mempunyai 'numbers' seperti yang diwar war kan tetapi percaya bahawa Anwar mampu memanupilasikan keadaan bagaikan 'Houdini'
6. Pak Lah menyerahkan MOF kepada Najib kerana terbukti beliau tidak mampu mengendalikan nya dengan baik.
7. Najib mempunyai peluang besar untuk membuktikan kemampuan beliau melalui MOF. Peluang itu terbuka memandangkan keadaan ekonomi negara yang lemah yang juga dipengaruhi oleh kegawatan ekonomi dunia.
View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net