Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 9-Sep-2008 18:00 Email | Share | Bookmark
Sidang Akhbar Majlis Tertinggi BN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Tingkat 39 Menara Datuk Onn, PWTC

Antara perkara utama mesyuarat khas dipanggil ialah mengenai kemelut yang ditimbulkan oleh Ketua Bahagian UMNO Bukit Bendera, Ahmad telah mencetuskan polemik apabila didakwa mengeluarkan kenyataan pada satu ceramah di Permatang Pauh pada 23 Ogos lalu bahawa masyarakat Cina ialah pendatang di negara ini, dan adalah mustahil untuk mereka mendapat hak yang sama dengan kaum bumiputera.

Mesyuarat telah memutuskan bahawa isu Ahmad harus diputuskan oleh MT UMNO memandangkan Ahmad ialah UMNO. MT UMNO akan mengadakan mesyuarat khas jam 2.30 ptg esok untuk membuat keputusan.

Segala nya akan diselesaikan mengikut budaya BN. Apa yang baik untuk UMNO maka baiklah untuk BN."Apa la lu orang, mana ada kita orang bergaduh" lebih kurang cam tu lah bunyi nya


"Ini lah kali pertama dalam sejarah 15 tahun saya dalam BN, saya menghadiri mesyuarat yang begitu terbuka. Semua orang bebas bercakap dan melepaskan apa yang terpendam didada. Pak Lah cool saja."

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net