Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Apr-2008 09:00 Email | Share | Bookmark
Forum MyKMU.net

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Hotel Singgahsana, Petaling Jaya

Topic forum : Umno Pasca Pilihanraya Umum 12: SATU PENILAIAN

Ucaptama oleh : Tun Dr Mahathir

Moderator : Datuk Ahmad A.Talib

Panelis forum: -
1. Datuk Seri Dr Mohamad Khir bin Toyo - Ahli Majlis Tertinggi UMNO
2. Datuk Mukhriz Mahathir - EXCO Pemuda UMNO
3. Dr Puad Zarkashi - Ketua Penerangan UMNO Johor

Pengerusi majlis - Sdr Jalil Backer

Barisan tetamu VIP


Tetamu yang hadir - dalam dewan




Kat lobby, hadirin yang tak dapat masuk mengikuti forum melalui skrin besar

Ahli panel forum


Tun Dr Mahathir memberi ucaptama


Mereka2 yang memanaskan dewan ketika sessi Q & A
Serangan oleh wakil pemuda Selangor ke atas Dr Khir


Wakil pemuda yang tak reti berbahasa Melayu... errr excuse me Johnny Boy


Budak ni samada nekad giler atau pun bodoh piang... tak reti bahasa. Dia pi mention kenapa tak bawa masuk DSAI.... apa lagi.. satu dewan bagai nak runtuh jerit kat dia... Biadap!! Kurang Ajar !! Keluar !! Keluar !!... Riuh dan huru hara sekejapLOL

Yang ni pulak mengamuk tak tahu hujung pangkal. Pengerusi Majlis dan Moderator pun buat tak tahu je Macam2 cara nak tarik perhatian

Yang bersalam dengan Tun tu Si Jebon... entah apa giler pulak kali ni dia kasi papar gambar dia... dulu pantang nampak hujung rambut dalam web, dah tentu dia menjerit macam orang hilang akal.... Dah jatuh Selangor dia dah jadi mereng lagi kot. Anyway tahniah kerana berjaya menganjurkan majlis yang signifikan ini

Peminat Tun

Peminat Umi Hafilda





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net