Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Mar-2008 19:15 Email | Share | Bookmark
Sidang Akhbar Majlis Tertinggi UMNO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Bilik mesyuarat tingkat 39, PWTC
Quote:

KUALA LUMPUR, 27 Mac (Bernama) — Majlis Tertinggi Umno hari ini menetapkan perhimpunan agung dan pemilihan parti akan diadakan pada 16 hingga 20 Dis tahun ini, kata Presiden Umno dan Perdana Menteri Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi.

Pemilihan parti akan diadakan tahun ini seperti dijadualkan, katanya pada persidangan akhbar selepas mempengerusikan mesyuarat Majlis Tertinggi yang berlangsung hampir empat jam di Menara Datuk Onn di sini, hari Khamis.

Sebelum ini beberapa ketua bahagian Umno telah mencadangkan supaya pemilihan parti ditunda sehingga Jun tahun depan tetapi beberapa pemimpin parti tidak bersetuju dengan cadangan itu.

Jawatankuasa Pengurusan parti yang bermesyuarat semalam turut berpendapat bahawa pemilihan parti wajar diadakan tahun ini juga.

– BERNAMA


Dalam Berita Harian foto menunjukkan muka Pak Lah yang ceria ketika sesi sidang akhbar . Yang pasti Pak Lah semalam berada dalam keadaan yang resah dan tidak selesa berhadapan dengan petugas media. Muka sugul dan mata pula tidak memandang tepat kearah lensa kamera. For the first time gone were his usual corkiness but sat there in the preseidentail seat was a man beaten and humiliated by his own doing..

Forum links
1. http://forum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=341329&extra=page%3D1
2. http://forum.mykmu.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16155


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net