Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Mar-2008 18:30 Email | Share | Bookmark
Sidang Akhbar Exco Pemuda UMNO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Bilik Mesyuarat Tingkat 38, Menara Dato Onn, PWTC


Kuala Lumpur 18 Mac 2008 - Tiada tindakan keatas Mukhriz - Itu ada lah keputusan sebulat suara yang dicapai oleh EXCO Pemuda UMNO dalam mesyuarat nya petang tadi. Mesyuarat yang dihadiri sama oleh Mukhriz dan Khairy Jamaluddin telah dipengerusikan oleh Ketua Pemuda, Hishamuddin Hussein.

Berikut adalah sebahagian daripada intipati jawapan yang diberikan kepada para pemberita: -

1. tiada tindakkan dikenakan kerana surat tersebut merupakana surat peribadi daripada Mukhriz yang menyampaikan sentimen dari "grassroot" dan pendedahan surat tersebut kepada awam bukan dilakukan oleh Mukhriz sendiri.

2. Pemuda sedar akan tuduhan yang dilemparkan kepada barisan Pemuda yang mungkin telah menjadi faktor kepada kemelut UMNO sekarang. Isu KJ dalam mempengaruhi Pak Lah dan isu Hisham dengan keris telah disebut sebagai sebahagian daripada faktor penyebab. Namun Pemuda telah mengambil keputusan untuk tidak 'menuding jari' tapi akan terus cuba untuk memperbaiki keadaan.

Pautan forum
1. http://forum6.cari.com.my/viewthread.php?tid=339665&extra=page%3D1

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net