Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Nov-2007 17:00 Email | Share | Bookmark
Tun Dr Mahathir Melawat Pejabat YKP

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Petang tadi Tun Dr Mahathir meluang masa melawat pejabat beliau di YKP setelah tidak berada disana selama 2 bulan. Kakitangan YKP yang maseh bekerja berderu keluar apabila mendapat tahu akan ketibaan Tun.

First on the agenda was carp feeding... itu yang Tun rindu sangat. Ikan2 carp tu macam faham pulak bila Tun Hasmah kata "Buka mulut" semua menerpa sambil ternganga nganga menyambut pallets yang ditaburkan

Apabila pemberita Utusan bertanya samada Tun akan hadir di perasmian PAU minggu depan, Tun menyatakan bahawa beliau tidak akan hadir kerana keadaan beliau yang belum sihat sepenuhnya. Lagi pun beliau khuatir akan diserbu oleh ahli UMNO dan orang ramai yang akan menyebabkan keadaan tidak terkawal kelak.

Bila ditanya apa yang dia rindu sangat, Tun menjawab "Kuda" Tapi dia mungkin tak melawat kuda kesayangan nya lagi dalam masa terdekat ini... manalah tahu tetiba nanti kuda tersebut bersen jadi huru hara Tun dan para doktor beliau.

Tun kelihatan kurus sangat dan suara pun tak kuat tapi beliau boleh berjalan dan memasuki kereta tanpa dibantu. Seluar yang dipakai pun nampak macam seluar pinjam...tapi tunggu la... I am sure he will be back fitter than ever..insyaallah..

Pautan forum :-
1. http://forum.mykmu.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14126#370475
2. http://forum4.cari.com.my/viewthread.php?tid=311815&extra=page%3D1
View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net