Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Oct-2007 10:30 Email | Share | Bookmark
Johan Indot Sahkan Perceraian Dengan Fauziah Latiff

 
 
 
 
 
 
 
 
Pagi tadi was my first encounter with Johan Indot, bekas suami Fauziah Latif. Kami sempat berbual panjang dalam hal2 perniagaan yang melibatkan bapa beliau Dato Jaafat Indot (yang lebih dikemali dikalangan kenalan sebagai Jeff). Jeff dulu pernah menjadi pelanggan saya semasa saya bertugas di sebuah Bank di Ipoh, jadi banyak lah hal2 dan kisah2 perniagaan silam yang kami sempat bual kan. Saya dan Jeff pernah bertelagah dan tidak bersependapat dalam beberapa perkara pada suatu ketika dahulu.

Tidak seperti mana yang di gembar gemburkan dahulu dalam ruang2 gossip, Johan sebenarnya sangat senang dibawa berbicara dalam pelbagai topik terutamanya perniagaan dan dunia hiburan dan boleh bertutur dalam Bahasa Melayu dengan baik seperti mana orang Melayu lain. Johan is an avid photographer and has high regards of Fauziah's photographic skills. He is currently using a Canon 400D whilst Fauziah was using a Canon 20D, when I last met her almost a year ago.

Beliau mengesahkan bahawa beliau dengan Fauziah Latif telah bercerai dalam bulan June tahun ini dan anak2 beliau berulang alik diantara rumah kedua2 mereka. Jarak antara rumah mereka cuma 5 minit berjalan. Beliau juga mengesahkan bahawa bekas ibu mertua nya sekarang telah pulang dan tinggal dikampong halaman mereka di Johor.

Pertemuan berlaku di pejabat Bioven Sdn Bhd, syarikat pengeluar vaksin untuk penyakit Cancer. Dato' Mukhriz Mahathir ialah Pengerusi / Pengarah Urusan syarikat tersebut sementara Johan Indot ialah Pengarah Eksekutif nya.

Dato Mukhriz dan Johan Indot

Lembaga Pengarah


Bersama kakitanganView complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net