Jinggo FotoPages - The original and independent source for UMNO, BN, PKR, PAS, DAP, PR, Mahathir, Najib, Muhyiddin, Anwar, Nik Aziz, Hadi, Kit Siang pix/pic
UMNO, BN, PAS, PKR, DAP, Mahathir, Najib, Anwar, Nik Aziz, Hadi Awang
By: minaq jinggo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Aug-2007 21:00 Email | Share | Bookmark
Perasmian Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Venue : Dewan Merdeka, PWTC

Majlis perasmian yang serba sederhana dan muram. Macam ada yang tak kena diantara Pak Lah dengan YDP Agong Sultan Mizan. Mereka kelihatan sugul dan tak bertegur sapa langsung sepanjang rakaman yang saya buat... I was there till the first contestant only pasal aura dalam dewan yang tak begitu bagus..

Quote:
Semalam semasa perasmian Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa, nampak macam ketara sangat animosity antara Pak Lah dengan YDP Agong Sultan Mizan.

Mula2 aku tak perasan jugak tapi salah seorang pakcik berserban yang hadir terpancul keluar kata2 yang berbunyi lebih kurang "Awat Pak Lah muka com saja... macam orang bersalah saja. Tengok tu duduk pun senget macam tak selesa dok sebelah Agong". Makcik yang dudok sebelah pakcik tu pun mengiakan kata2 pakcik tersebut.

Lepas tu baru aku focus betul2, memang ada kebenaran kata2 pakcik tersebut, Pak Lah membisu saja bila mengiringi YDP Agong dan YDP Agong pulak macam tak mau pandang muka Pak Lah. Maybe korang yang menonton live terperasan benda yang sama

P.S : Pakcik tersebut sempat kenen aku... "Hang nak jadi jurugambaq kena la perati benda2 macam ni... kalau tak gambaq hang keraih saja ... takdak nyawa dan cerita". Aku rasa macam nak tabik spring saja kat pakcik tu... fuuuh manusia ka apa ka yang aku jumpa semalam???


Pautan forum: -
1. http://forum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=296642&extra=page%3D1
2. http://forum.mykmu.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13400#346955
















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net